Bepanthen Zalf

Gesprongen huidplekken, schrale of zeer droge huid?

Bepanthen Zalf bevat een hoge concentratie dexpanthenol dat diep doordringt in de huid. Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt zo geholpen. Door aanvulling te geven op natuurlijke huidvetten legt Bepanthen tevens een beschermende laag op de huid.
De vette Bepanthen zalf is bijzonder geschikt voor de verzorging van gesprongen huidplekken, schrale, zeer droge plekjes en kleine kloofjes, bijvoorbeeld op voeten, hielen, vingers of op de ellebogen.

De voordelen

  • Helpt het natuurlijke herstel van de huid.

Bepanthen Zalf bevat een hoge concentratie Dexpanthenol (provitamine B5). Deze stof dringt in de huid door en speelt een belangrijke rol bij de productie van energie. Het helpt het natuurlijke herstel van de huid.

  • Goede bescherming:

Bepanthen Zalf bevat een hoge concentratie vetten (70% lipiden). Deze vetten zorgen voor een doorzichtig beschermlaagje op de huid.  Aanwezig vocht verdampt minder snel. Dit is belangrijk voor een goed vochtgehalte van de huid.

  • Dermatologisch getest.

Bepanthen Zalf is onder toezicht getest.

  • Waterafstotend.

Bepanthen Zalf bevat een hoge concentratie vetten (70% lipiden) en legt een vetlaagje op de huid die waterafstotend is.

  • Bevat geen kleurstoffen, parfum en conserveringsmiddelen.

Bepanthen Zalf is zorgzaam samengesteld zonder onnodige bestanddelen. Ingrediënten als geurstof en conserveringsmiddelen zijn voor een zalf overbodig. Zo kan de zalf goed worden gebruikt bij zeer gevoelige en kwetsbare huid.

Goedgekeurd door GGD & VWA  ggd